CICERO-løbet

Tilmeldingen til CICERO 2023
er åben nu!

Tag fat i dine venner og tilmeld jer før det er for sent!

Gør det før din nabos nabo

Information

Dato: 11.-12. November 2023

Sted: Øst for Storebælt (Nærmere lokation annonceres senere)

Er du klar til at udfordre dine grænser, udforske det ukendte og skabe minder for livet? Så er Årets Vilde CICERO-løb lige noget for dig!

Hvornår og hvor?

Vi inviterer dig til et spændende eventyr den 11.-12. November 2023. Vi holder stedet hemmeligt lidt endnu, men vi lover, det bliver et uforglemmeligt sted øst for Storebælt. Hold øje med vores hjemmeside for at få de seneste opdateringer om starttidspunkt og lokation.

For hvem? 

CICERO-løbet er for eventyrlystne unge i alderen 12 til 17 år. Saml dine venner og dan en patrulje med 3-5 personer. Det er en fantastisk mulighed for at styrke båndene, samarbejde og skabe minder, der varer livet ud.

Hold dig opdateret, følg os på sociale medier for at få de seneste nyheder om Årets Vilde CICERO-løb. Vi glæder os til at se dig på startlinjen til en weekend fyldt med eventyr, udfordringer og nye venskaber! Vi ser frem til at byde dig velkommen til et eventyr, du sent vil glemme.

Checkliste for deltagere:

Hvem kan deltage på CICERO?

Du behøver ikke at være spejder eller medlem af et bestemt spejderkorps for at være med. Alle er velkomne til at deltage, uanset baggrund eller erfaring.